За нас

Сладкарска къща ,,ИЗА", гр.Тетевен е създадена през 1992г.

С над 20 годишния си опит фирма „ИЗИЕН ЕООД“ и сладкарници,,ИЗА" са радвали и продължават да радват безброй свои клиенти,както малки така и големи.

Нашият екип се състои от добре подготвени специалисти, които с радост ще изпълнят всеки Ваш каприз, всяко невероятно хрумване, ще превърнат в торта любимата играчка на Вашето дете, ще облекат в съвършен вкус и форма всяка Ваша сладка фантазия, ще имате уникалната възможност да бъдете дизайнер на Вашата торта. Ние държим на всички малки детайли, които създават празнично настроение.

За нас всеки клиент е важен. Ние ценим нашата марка и с професионализъм и прецизност се стараем тя да става все по-добра. Гордеем се с това, което правим, и с начина, по който го правим. Поддържаме отговорно най-високи стандарти в целия процес на нашия бизнес. Стремим се да бъдем най-добрите - ние винаги се учим, и винаги търсим подобренията и иновациите.

Поставяме си високи цели, борим се да ги надминем и се радваме на успеха си. Традиция е във всяка следваща година броя на клиентите ни да се увеличава. И в бъдеще ще се постараем да запазим гласуваното доверие и традицията да продължава.

Фирмата разполага с над 450 вида торти по каталог, като изпълнява и нестандартни поръчки пожелание на клиента.Фирмата работи с най-хубавите и скъпи материали внесени от Гърция, Холандия,Турция и др.

Разносната търговия която извършва фирмата със собствен транспорт, се разпростира в цяла северозападна България,като зарежда хранителни магазини,сладкарници,ресторанти,кафенета,бензиностанции,хотели и др. Капацитета на сладкарският цех достига до 400 торти на ден.Сладкарите които работят във фирмата са с дългогодишен стаж,като 70% от тях са от самото основаване на фирмата.Запазената марка на фирмата са уникалните медени платове, които се произвеждат от 100% екологични продукти, с които се сглабят 80% от продукцията на фирмата.